Teemme ymmärrettävää ja näyttävää myyntimateriaalia.

Tuotamme animaatiot, presentaatiot sekä niihin liittyvät graafiset palvelut.

Animaatio on monikäyttöinen ja äärettömän havainnollinen.

Laadukas animaatio saa katsojan omaksumaan hetkessä perustiedot asiasta. Se vahvistaa tuotteen ja yrityksen laatumielikuvaa, vakuuttaa katsojan ja antaa lisää uskottavuutta.

Myynnin välineenä animaatio on erittäin tehokas.

Hyvä myyntianimaatio kertoo parissa minuutissa ymmärrettävästi, vakuuttavasti ja vaikuttavasti kuinka asia toimii, mitä hyötyä siitä on ja miksi se pitäisi ostaa. Hyödyn ja arvon ymmärtäminen luo pohjan lisätiedon vastaanottamiselle ja myynnin onnistumiselle.

Animaatiofilmissä Kourusetin Vesiset -tuoteperheen koostefilmi joka esittelee eri parvekevedenpoistojärjestelmät ja Kourusetin ratkaisut.

Asioiden visualisoinnissa 3d-animaatio on lyömätön väline – paitsi että voidaan käyttää asiakkaan omia 3d-malleja ja piirustuksia, asiat saadaan näyttämään juuri sellaisilta kuin halutaan.

Parempia tuloksia hyvällä myyntiaineistolla.

Tuotamme presentaatiot ja esitykset ja terävöitämme myyntiviestin. Esitysappimme Presentor Mobile varmistaa, että myyjillä on käytössään aina ajantasainen, yhtenäinen ja näyttävä aineisto niin pädeillä ja puhelimissa kuin läppärilläkin.

 

Esitysvälineestä riippumatta, myyntiaineistoon investoitu aika ja raha tulee takaisin korkojen kera – hyvällä myyntiaineistolla on huomattavasti helpompaa saada kaupat syntymään.

mockup_ef01-crop-u3319

Graafiset palvelumme myynnin tukena.

Tarjoamme asiakkaillemme kaikki graafiset palvelut. Tuotamme erilaiset esitteet ja muut painotuotteet, messuständit, visualisoinnit, valokuvat, grafiikat, piirrokset, kuvankäsittelyt ja muokkaukset sekä kaiken muun graafisen suunnittelun.

Tavoitteenamme on olla asiakkaidemme elämää helpottava kumppani, jonka kautta kaikki graafiset palvelut saa helposti ja tehokkaasti.