Ella Fashion

EllaFashion on innovatiivinen elektronisia hintalappuja valmistava yritys. Hintalaput ovat kevyitä, paperinomaisia ja automaattisesti päivittyviä. Kohderyhmänä on muotivaate- ja vähittäistavarakauppaketjut.

Presentorin tuottamat, eri ominaisuuksia esittelevät animaatiot kertovat tehokkaasti asian ytimen kohderyhmälle. Tämä antaa pohjan lisätiedon vastaanottamiselle ja potentiaalinen asiakas vakuuttuu tuotteen ominaisuuksista.

”Animaatioiden avulla on helppo kertoa mistä on kyse ja kuinka tuotteet toimivat. Lisäksi laadukas animaatio tukee ajatusta laadukkaasta tuotteesta!”

Minna Nurmisalo, Project & Marketing Manager, MariElla Labels Oy

Dynamic Pricing

Dynamic Pricing -animaatiofilmi näyttää kuinka helposti hintojen muuttaminen onnistuu. Kampanjat, alennukset ja jopa lounastunnin kampanjat voidaan toteuttaa erittäin helposti vain nappia painamalla.

Real-Time Inventory

Real-Time Inventory näyttää kuinka järjestelmä tekee kaupan inventoinnin automaattisesti laskemalla kaikki kaupassa olevat tuotteet. Inventaario on reaaliaikainen ja aina ajan tasalla, vähentäen merkittävästi työtunteja.

Esitysappi

MariElla on paketoinut myyntimateriaalinsa helposti ylläpidettävään Presentor Mobile -sovellukseen, joka toimii myyjien ja edustajien kannettavissa ja mobiililaitteissa.

Esitysapista löytyy mm. pyöriteltävä 3d-myymälä, jossa käytetään EllaFashion-hintalappuja. Tarkempi aineisto löytyy linkkien takaa. Laadukkaat esitykset ja huolellisesti harkittu esitysrakenne tekevät myyntityön helpoksi.

Esitteet

Animaatioissa syntyvä 3d-aineisto pystytään käyttämään tehokkaasti hyväksi myös perinteisemmissä esitteissä. Laadukkaasta materiaalista saadaan laadukkaat esitteet.