Kouruset

Kouruset on kotimainen parvekkeiden vedenpoistojärjestelmiä valmistava yritys. Yrityksen Vesiset -tuotteet ovat huolella suunniteltuja, erittäin laadukkaita ja täynnä harkittuja yksityiskohtia jotta parvekevedenpoisto onnistuu parhaalla mahdollisella tavalla.

Kaikista Vesiset -tuoteperheen ratkaisuista tehtiin tarkempi animaatiofilmi, joissa tuotteiden eri ominaisuudet käydään yksityiskohtaisesti ja havainnollisesti läpi. Laadukkaat animaatiofilmit vahvistavat yrityksen ja tuotteiden laatumielikuvaa.

”Presentorin animaatiot näyttävät tuotteidemme ominaisuudet ja hyödyt parhaalla mahdollisella tavalla. Presentorin tekijät ymmärtävät oikeasti mistä tuotteissamme ja liiketoiminnassamme on kyse.”

Marko Lähdesmäki, Toimitusjohtaja, Kouruset Oy

Vesiset ratkaisut

Kourusetin Vesiset -tuoteperheen koostefilmi joka esittelee eri parvekeveden poistojärjestelmät ja Kourusetin ratkaisut.

Vesiset Plus+

Yksityiskohtaisempi animaatiofilmi parvekkeiden sisäpuolisista järjestelmistä Kourusetin omalla Vesiset Plus+ -lattiakaivolla. Yksi Kourusetin innovaatioista on, että parvekeputkien sisämittaa ei kuristeta missään vaiheessa. Se mahdollistaa suuren virtaaman ja sen, että putket eivät käytännössä ikinä jäädy.

Vesiset ulkopuoliset järjestelmät

Animaatiofilmi parvekkeiden ulkopuolisisista järjestelmistä.