MetroTaifun

MetroTaifun on jätteiden putkikuljetusratkaisujen edelläkävijä. Järjestelmiä on toteutettu mm. Espoon Tapiolaan, Vantaan Kivistöön ja Saudi-Arabian Mekkaan.

Jäteputkijärjestelmien ja uusien keksintöjen kuvaamisessa animaatio on korvaamaton apu: viestiltään selkeä animaatio kertoo katsojalle minutissa kuinka järjestelmä toimii ja esittelee sen sisältämät innovatiiviset tekniset ratkaisut.

”You’ll never get a second chance to make the first impression.”

Göran Sundholm, Toimitusjohtaja, MariGroup

Kivistö, Vantaa

Filmikuvan ja 3d-animaation yhdistelmänä toteutetussa animaatiofilmissä näytetään Vantaan Kivistöön rakennetun putkikeräysjärjestelmän toiminta. Kaikki neljä jätejaetta kerätään erikseen mutta kuljetetaan yhtä putkea pitkin jäteasemalle omiin jätekontteihinsa josta ne kuljetetaan eteenpäin hyödynnettäväksi.

Esitysappi

MetroTaifun on paketoinut myyntimateriaalinsa helposti ylläpidettävään Presentor Mobile -sovellukseen, joka toimii myyjien ja edustajien kannettavissa ja mobiililaitteissa. Esitysapistä löytyy mm. pyöriteltävä 3d-maailma, johon kaikki MetroTaifunin putkikeräysratkaisut on rakennettu. Tarkempi aineisto löytyy linkkien takaa. Laadukkaat esitykset ja huolellisesti harkittu esitysrakenne tekevät myyntityön helpoksi.

Esitteet

Animaatioissa syntyvä 3d-aineisto pystytään käyttämään tehokkaasti hyväksi myös perinteisemmissä esitteissä. Laadukkaasta materiaalista saadaan laadukkaat esitteet.