Kiteytä yrityksesi viesti myyntianimaatioksi.

Hyvä myyntianimaatio kertoo parissa minuutissa ymmärrettävästi, vakuuttavasti ja vaikuttavasti kuinka asia toimii, mitä hyötyä siitä on ja miksi se pitäisi ostaa.

”Havainnollinen tuoteanimaatiomme tuplasi radonkorjaustuotteiden myynnin edellisvuoteen verrattuna.”

Mika Ilama, myyntipäällikkö, RadonFix Suomi Oy

Pientalon radonkorjaus

Animaatiofilmi näyttää kuinka yksinkertaisesti pientalon radonkorjaus voidaan toteuttaa. Filmi antaa katsojalle pohjatiedot esitellen ongelman ja ratkaisun, ja kertoo kuinka korjaus toteutetaan.

Katso lisää töitämme.

Älä selitä. Näytä.

Ajattele, että saisit asiakkaasi ymmärtämään parissa minuutissa tuotteesi tai palvelusi hyödyt ja arvon. Saisit hänet ymmärtämään kuinka asiat toimivat, miksi ne toimivat niin ja mitä etua siitä on – samalla antaen juuri sen laatuvaikutelman jonka haluatkin antaa. Saat kaiken näyttämään helpolta. Annat samalla myös ymmärryksen ja perustiedot asiasta, jonka jälkeen voit keskittyä myymiseen selittämisen sijaan.

Kuinka prosessi toimii?

Hyvässä myyntianimaatiossa on kolme asiaa kunnossa: viesti, rakenne ja ulkoasu. Yhteinen tehtävämme on suunnitella oikea viesti, me toteutamme rakenteen ja ulkoasun niin, että se palvelee tarkoitusta mahdollisimman hyvin. Animaation viesti ja tavoite on aina kaiken lähtökohta.

Me perehdymme aiheeseen teidän avustuksellanne. Te tiedätte parhaiten kuinka tuotteenne ja bisneksenne toimii, me pystymme löytämään oleelliset asiat ja kiteyttämään sen ymmärrettäväksi ja myyväksi animaatioksi.

Käytämme asiakkaan olemassaolevia 3d-malleja tai piirustuksia tai luomme ne kokonaan itse. Rakennamme 3d-animaation maailman ja ympäristön, suunnittelemme käsikirjoituksen, tapahtumat ja kuvakulmat ja kuinka asiat esitetään mahdollisimman ymmärrettävästi ja laadukkaasti. Toteutettuamme 3d-animaation koostamme sen valmiiksi myyntianimaatioksi kohderyhmä huomioon ottaen.

1. Tapaaminen ja workshop

viesti, tavoite, ideointi, aikataulu

2. Käsikirjoitus ja tyyliluonnokset

hyväksyntä, mahdolliset muutokset

3. Kokonaisuus animaatiosta

hyväksyntä, mahdolliset muutokset

4. Valmis animaatio

hyväksyntä ja julkaisu: web, some, myynti, presikset, ym.

Kauanko siinä menee?

Valmiista käsikirjoituksesta noin 4-8 viikkoa näin nyrkkisääntönä. Jos mahdollista, on hyvä varata mieluummin enemmän kuin vähemmän aikaa. Joskus asioiden yksinkertaistaminen on monimutkaista.

Mitä se maksaa?

Kysytään toisin päin, minkä verran teidän olisi syytä investoida myyntianimaatioon? Jos saatte vakuutettua yhdenkin asiakkaan lisää myyntianimaation avulla ja kaupat syntymään, minkä verran se tuo euroja kotiinpäin?

Animaatio saattaa maksaa muutamasta tuhannesta eurosta yli kymmeneen tuhanteen, riippuen paljolti siitä mitä tehdään, millä tavalla ja miten näyttävä toteutuksesta halutaan. Mitä sitten tehdäänkin, siihen kannattaa panostaa.

Mitä sen jälkeen?

Tehtyä työtä kannattaa hyödyntää mahdollisimman paljon. Animaatioprojektista saa ulos renderöintejä vaikka messujulisteeseen tai esitteeseen, uusia kuvakulmia ja kokonaan uusia animaatioita. Uudet animaatiot on helppo pohjata jo tehtyyn 3d-malliin tai maisemaan kun tyyli ja ulkoasu on jo luotu.

Kehitämme mielellämme kanssanne muunkin myyntiaineistonne timantinkovaksi.

Ota yhteyttä, jutellaan lisää.