Me teemme tuotteestasi ymmärrettävän.

Kuinka saada asiakas ymmärtämään tuotteesi erinomaisuus animaatiovideon avulla?

Havainnollista tuotteesi.

Lamor Oil Spill Storage Bladder, a red 8 m oil spill storage bladder on white background

Animaatiovideo kertoo parissa minuutissa havainnollisesti ja vakuuttavasti kuinka tuotteesi toimii, mitä hyötyä siitä on ja miksi se pitäisi ostaa. Se saa katsojan omaksumaan perustiedot hyvin lyhyessä ajassa. On paljon helpompi saada asiakas ostamaan, kun hän ymmärtää mistä on kyse.

Tuotteesi voidaan esitellä uskottavasti ja parhaassa mahdollisessa valossa, vaikka se olisi vasta prototyypin asteella. Laadukas 3d-animaatiovideo vahvistaa brändimielikuvaa ja saa tuotteesi näyttämään vielä todellisuuttakin paremmalta.

Scenic 3d backdrop for animation video with the sea and a shoreline with cliffs in the distance, horizon and cloudless sky

Havainnollista kilpailuetusi.

Näytä kuinka ratkaisusi, innovaatiosi, businessmallisi tai palvelusi toimii laajemmassa mittakaavassa. Esittele se havainnollisesti, näytä mitä hyötyä siitä on loppuasiakkaalle ja vakuuta yleisösi vain muutamassa minuutissa.

3d-animaation keinoin todellisuudesta tehdään juuri sellainen kuin haluat.

Lamor Corporation: Towable Oil Bladder Systems

Casagrande Laboratory: Modular CLT Buildings

Luo ymmärrys.

Sanotaan, että ilman ymmärrystä ei ole myyntiä. Jos asiakkaasi ei täysin ymmärrä tuotteesi toimintaperiaatteita tai sen tuomia hyötyjä, hän ei myöskään sitä osta. Valitettavan usein asiakas ei myöskään uskalla kysyä.

Esitä asiasi sen ansaitsemalla tavalla.

3d render for an animation video of a luxorious ship hallway with MILS emergency lighting, hallway adorned with carpetr and brass handrails

Vakuuta ja vaikuta.

Oli ulkoasu sitten realistinen tai tyylitelty, hyvä animaatiovideo on näyttävä ja vahvistaa brändiä.

Animaatiovideo on parhaimmillaan vaikuttava kokemus joka on verrattavissa elokuvan traileriin. Se antaa ymmärryksen, laatuvaikutelman, mielikuvan ja halun kuulla lisää. Se on erinomainen myynnin työkalu.

MariMils: Emergency and Dynamic Evacuation Lighting

“Presentorin animaatiovideot ovat erinomainen tapa selittää asia nopeasti ja ymmärrettävästi ja saada kaupat kotiin.”

Fred Larsen, Board Member, Lamor Corporation

Animaatiovideon toteutus

Tapoja toteuttaa animaatiovideo on monia. Useimmat työmme pohjautuvat 3d-animaation käyttöön, mutta tarvittaessa animaatiovideoihin voidaan yhdistää valokuvia, videokuvaa, ääntä, piirrosanimaatioita ja musiikkia. Videot voi tekstittää tai spiikata.

Kalenteriaikaa kannattaa varata ensitapaamisesta laskettuna neljästä kahdeksaan viikkoa. Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty.

1. Startti

Suunnitellaan yhdessä kuinka animaationne parhaiten toteutetaan. Sovitaan kustannukset ja alustava aikataulu.

Alamme työstää käsikirjoitusta sekä tyyliluonnoksia.

2. Käsikirjoitus

Hyväksytetään käsikirjoitus, tyylin luonnokset ja tarkempi aikataulu.

Tämän jälkeen pääsemme toteuttamaan kokonaisuutta. Aloitamme 3d-maailman rakentamisen sekä animaatiotyöt.

3. Luonnos

Hyväksytetään asiasisällöllisesti valmis mutta mahdollisesti viimeistelemätön kokonaisuus animaatiosta.

Lopuksi viimeistelemme animaatiovideon kommenttienne pohjalta.

4. Valmis

Animaatio on valmis ja se voidaan ottaa käyttöön!

Tarvitaanko animaatiovideosta muita versioita? Voidaanko toteutuksessa syntynyttä materiaalia käyttää muussa markkinoinnissa?

Animaatiovideon toteutuksessa syntyy 3d-malleja, grafiikkaa ja kuvitusta joka on kustannustehokkaasti käytettävissä muuallakin kuten presentaatioissa, havainnekuvissa ja esitteissä. Eri versiointeja animaatiovideosta on helppo toteuttaa eri käyttökohteisiin.

Lataa animaatiovideon opas suunnittelun tueksi

Animaatiovideon toteutuksessa yrityksen ja tuotteen viesti on saatava kristallinkirkkaaksi. Kun myyntiviesti on kirkkaana mielessä, animaatiovideon käsikirjoituksen tekeminen on helppoa. Mikäli myyntikulma vielä etsii itseään, autamme mielellämme sen löytämisessä. Olemme erikoistuneet monimutkaisten asioiden yksinkertaistamiseen.

Tässä animaatiovideon suunnittelun tueksi työpajamuotoinen opas jonka avulla on helppo lähteä konkretisoimaan ajatuksia ja asioita animaatiovideon ympärillä – kuten mikä on animaation viesti ja kohderyhmä?

Suosittelemme tulostamaan tämän isommalle paperille, esim. A3 tai A2 kokoon ja varaamaan tunnin verran aikaa. Suunnittelun voi aloittaa joko yksin tai pienessä työryhmässä.

Lataa animaatiovideon opas tästä

Animaatiovideon opas (pdf, suomeksi)
Animation video guide (pdf, englanniksi)

Kun ajatus animaatiovideosta alkaa muotoutua, ota yhteyttä niin keskustellaan sen toteutuksesta.

Tilaa uutiskirjeemme!

Haluatko kuulla lisää animaatiovideoista myynnin edistäjänä? Tilaa uutiskirjeemme. Lupaamme, että emme spämmää.

  Kuinka voimme auttaa?

  Ota yhteyttä.

  Teemu Talasmaa

  Teemu Talasmaa
  Animaatiotuotanto, Sales Presentor
  +358445018868
  teemu@presentor.fi

  Teemu vastaa animaatiovideotuotannoista kaikkien muiden projektien ohessa. Lisäksi hän vastaa huippuluokan esitystyökalujemme kehityksestä asiakkaidemme ja kumppaniemme kanssa. Hän uskoo olevansa erityisen hyvä monimutkaisten asioiden yksinkertaistamisessa ja visualisoimisessa.

  Liisa Torniainen

  Liisa Torniainen
  Graafinen suunnittelu, presentaatiot
  +358445018874
  liisa@presentor.fi

  Liisa on graafisen suunnittelun ammattilainen yli 20 vuoden kokemuksella. Hän on taitava ja tehokas, hallitsee graafisen alan projektit laidasta laitaan ja valvoo aikataulut ja tiimien vetämisen. Liisa pitää langat käsissään ja huolehtii, että asiat saadaan myös toteutetuiksi ja asiakkaat pidettyä tyytyväisinä.